”Just follow the yellow brick road”

Jag kan verkligen inte tro att jag om en vecka har varit här i 2 månader! Stört är bara förnamnet, men samtidigt har så mycket hänt och allt känns så normalt nu att det på ett sätt känns som att detta varit min vardag för alltid. Oftast är det topp, men ibland är det botten. Något som jag märkt står ut med ett utbytesår är att de dåliga dagarna är så sjukt dåliga, men de bra dagarna är riktigt jävla bra.

Så denna vecka har verkligen gått sjukt fort! Jag vann en foto-tävling i Yearbook som jag tog under en pianolektion, vilket var väldigt roligt! Vi har även fått våra första betyg, just nu har jag A i alla ämnen förutom amerikansk historia som jag har B i. Så himla obegripligt och härligt på samma gång haha!
I Onsdags efter träningen åkte jag hem till A och fick hjälp med lite kemi-grejer som jag inte hängde med på i skolan.

IMG_8734.JPG

IMG_8736.JPG
Vi provade en ny slushy-smak, vattenmelon!
I fredags såg vi soluppgången över skogen bakom huset, så himla fint!
Ibland anordnar skolan dagar då eleverna får ha på sig mjukisbyxor, träningsshorts, mössor och flip-flops mot en kostad av 1 dollar för varje plagg, som går till välgörenhet. Därför passade jag på att ha mjukisar hela dagen!

IMG_8772.JPG
På kvällen efter träningen följde jag med Olivia hem till henne, vi åkte till the lake front och köpte blended chai latte frappes, vilket börjar bli en alltför god trend. Vi tittade lite på serier och dansade med hennes yngsta lillebror. Sovde inte över denna gång eftersom att det skulle bli en tidig morgon för mig!

IMG_8774.JPG

IMG_8781.JPG

IMG_8775.JPG
Idag gick både jag och Monica upp tidigt för att bege oss till en stor park där dagens meet skulle hållas. Det var inte ett vanligt meet, det var ett välgörenhets-lopp där alla som ville kunde springa! Det var alltså ett ”public” race, så Monica sprang också med mig!

IMG_8794.JPG
Mitt fösta lopp på 5km! 24.24 minuter.

IMG_8798.JPG
Efter loppet belönade jag mig med en smoothie
Idag har jag bl.a. Lämnat tillbaka Homecoming-klänningen jag köpte förra helgen (kändes bara inte helt hundra), handlat i världens finaste/mysigaste mataffär någonsin, The Fresh Market där de spelar klassisk musik i taket, alla hyllor etc är gjorda av fint trä och skyltarna är alla gammaldags skrivna. Jag åt lunch med Emily, Kasper och Brennan i downtown Covington (de tar med mig överallt för att jag ska få prova all amerikansk/sydstats-mat) och sedan promenerade vi till en park i gamla Covington och stannade vid en liten coffee shop.
Ikväll lagade jag middag till familjen, bara min värdmamma har hunnit äta den dock. Glömde ta bild på den (så olikt mig) men jag lovar det såg faktiskt gott ut!

IMG_8810.JPG</

IMG_8814.JPG

IMG_8813.JPG

IMG_8828.PNG

IMG_8819.JPG

IMG_8818.JPG

IMG_8821.JPG

IMG_8827.JPG

IMG_8824.JPG

IMG_8825.JPG
De två kommande veckorna består endast av 4 skoldagar var vilket självklart känns rätt så grymt! Bye ya’ll

Annonser

3 thoughts on “”Just follow the yellow brick road”

 1. Skillnad i matkultur mot hemma, men rätt gott va? På torsdag åker Orphei Veteraner till Cannes och Nice för två konserter. Vi är tillbaka på måndag och jag ska sjunga ”Ol’ man river” (handlar om Mississippi river!) och ”Värmlandsvisan” vid konserten i Cannes. 24° ska det vara därnere. Du har väl bra många fler plusgrader? Vad är botten och vad är toppen hos dig?

  Kramar!
  Pappa

  Liked by 1 person

  • Ja maten är oftast riktigt god!
   Kan du inte be någon filma när du sjunger Ol’ man river och Värmlandsvisan?
   Ja här har det varit riktigt varmt men nu börjar det bli svalare, så ungefär 25 grader brukar det vara!
   Pussar och kramar❤️ PS. Kolla dina meddelanden på fb!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s