♫Still Fighting It – Ben Folds

Förra veckan var vi på crawfish boil hos några vänner, festen var som ett pre wedding för värdparet. Här tar man alla tillfällen man kan att fira olika saker, hur random de än är, och 5 olika fester innan ett bröllop är inte alls ovanligt.

   
Något väldigt speciellt hände också förra veckan… Det var nämligen min första och sista high school prom! Jag gick med ett gäng kompisar, och innan dansen gjorde jag och Olivia oss i ordning hemma, med hjälp av Granny och mina värdföräldrar som senare skulle på bröllop. Temat för dansen var Marocko, vem som bestämde det är lite oklart. Eleverna ville först ha 20-talstema, men det fick vi inte för rektorn tyckte att det skulle orsaka dåligt beteende, då de drack mycket under 20-talet (vilket är lite ironiskt i och med att alkohol var förbjudet i USA under hela 20-talet). Så vi frågade om vi fick ha en maskerad, men vem försökte vi lura liksom (masker + elever = WWIII) så det fick helt enkelt bli marockanskt tema!

Vi började med middag på en italiensk restaurang (jag, min dejt, Matt, Olivia, Bradley och Alivia) och stannade hemma hos oss för att ta bilder innan vi fortsatte till dansen.

   
  

             

Efter dansen skulle vi åkt till vår kompis som blev kvällens prom Queen men vi var så trötta att vi bara stannade hos oss och gjorde S’mores.

I söndags var det min värdfarfars födelsedag så vi åkte dit, åt kräftor igen och lät Anna Belle simma i deras pool. Vi visste då att hon hade en tumör i magen, och att det var hennes sista dag med oss. Vi lät henne äta precis vad hon ville hela helgen haha, choklad, kakor, hamburgare etc. Summer var väldigt avundsjuk. På kvällen åkte vi till the Lakefront för att ta familjebilder med Anna Belle, och tog med mat från en ny grekisk favoritrestaurang. På kvällen lät vi både Summer och Anna Belle sova i vårt rum, och Belle åt upp alla marshmallows vi hade kvar. 

   
    
 I måndags var det alltså dags för Anna Belle att somna in, vilket såklart var jättejobbigt för hela familjen som haft henne i 16 år. Alla tog ledigt och åkte och åt frukost på the Broken Egg i downtown Covington.

 

I tisdags åkte jag och Kylee till Little Tokyo och åt lunch efter skolan, och jag köpte ett par svarta Vans som jag behövt ett tag. 

På kvällen var det ett track meet som Olivia sprang, hon gick vidare till district för 1 mile. Resten av familjen hittade lite träningssaker bakom trapporna som vi underhåll oss med när loppen var slut.

   
 

I torsdags åkte jag hem till Esther efter skolan, vi stannade på en kinesisk restaurang för lunch, och det var så sjukt gott. Amerikansk kinesisk mat är den bästa. Hon lärde mig åka på hennes penny board, vi tog polaroid bilder, taggade inför Jazz fest som vi ska på på Lördag och mötte senare upp Hayley och Firdaws på Franco’s och körde Zumba!

   
  

          Extremt osmickrande bild men hallå med en skolbuss i bakgrunden var jag bara tvungen

  

Igår bakade jag ”chokladsnittar” som jag inte bakat sedan hemkunskapen i sjuan, men de blev faktiskt jättebra! På kvällen åkte jag och Jessica och åt middag för hon fyllde år i fredags, vi tänkte gå ut eftersom vi båda är 18 men de enda barerna på vår sida av sjön är gamla rökiga stammis-barer, så vi åkte runt i downtown Covington tills vi kom till en återvändsgränd och var omringade av gravplatser, och började höra skrik. Det var på riktigt något av det läskigaste jag varit med om, och vi körde över några koner längre fram på vägen för att komma därifrån. Det visade sig att skriken kom från en karneval, så vi avslutade kvällen där. Ett band spelade i en utomhus-barn (alltså byggnaden barn, glömt det svenska ordet) och det hela kändes extremt småstads-amerikanskt. Någon gång vid slutet av konserten ropade sångaren ”hey you the blonde in the back, put your hands up and sing with me” och pekade på oss.

 
Idag var jag barnvakt väldigt spontant till Emmitts kompis och hans syster i drygt 4 timmar, fick lite extra pengar vilket alltid behövs och hittade några svenska turistdekorationer i deras hus!

   


Efter barnpassningen åkte jag, Olivia och Matt till Granny’s för att hämta upp Aaron och Emmitt som fiskade kräftor (säger man så) ute i the swamps.

Imorgon hae jag min sista engelskalektion och amerikansk historialektion någonsin i high school, och onsdag är min sista dag i skolan. Det hela känns verkligen riktigt konstigt, och jag kan inte riktigt förstå att det faktiskt är över.

 

Annonser

One thought on “♫Still Fighting It – Ben Folds

  1. Så fort tiden går, men det tyckte du nog inte i vintras. Vet du i tisdags sjöng jag i Silverdals kapell på en jordfästning. Simonas morfar hade dött och Nina frågade om jag kunde sjunga solo. Tre sånger: Panus angelicus, Saa tag mit hjerte och Tonerna. Kramade om Simona och hennes mamma efteråt. Snart får jag krama dig! Pappsen.

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s