Är det nu, nu som det tar slut?

Har som ni kanske märkt inte skrivit någonting på en väldigt lång tid. Anledningen är som vanligt att jag inte velat ta mig tid till att skriva när jag borde njuta av den sista tiden i Louisiana. Just nu sitter jag på ett plan från Washington DC till Las Vegas. Hur jag hamnade här tänkte jag klarna upp för er.

De sista veckorna i LA var väldigt intensiva, det fanns aldrig en ledig stund och jag tog verkligen till vara på varje dag jag hade kvar med familj och vänner. För mycket hände för att skriva allt men en liten bildsamling har ju ingen mått dåligt av 🙂

   
  

Vi åkte bl.a. Till Sector 6, ett trampolinställe i NO där vi hoppade runt i en timme (2 ggr), såg Pitch Perfect 2 på bio (som också är inspelad på LSU) och Tomorrowland med Sara och Nathan på the movie Tavern, där man äter middag samtidigt som man ser på bio. Vi vandrade en dag i Mississippi och stannade till vid några plantagions, åkte båt över mississppifloden, åkte Jet Ski hos Granny & Pop, hängde med Alex och gick på hennes Award ceremony, hade vääldigt många filmkvällar hos Amanda, tränat och haft photo shoots med Esther, gått till the English Tea Room ca 3 ggr (deras vanilla chai är bae), hängt med Emily och Firdaws, hållit i en alligator, cyklat på the trace för första gången, firat Rachel’s födelsedag, gått på New Orleans Museum of Art och the Garden District, stukat foten mm. Min mamma kom de sista dagarna och det var jättekul att få visa henne en liten del av mitt liv här. Min familj anordnade ett farewell party där vänner och familj kom och jag fick säga hejdå till alla som inte skulle med till flygplatsen sen. Dagen innan jag åkte hem sov Rachel, Amanda och Allie över hos mig och Liv och vi åkte alla till NO tidigt på morgonen för att säga hejdå på flygplatsen. Redan när jag kramade den första personen, Allie, började hon gråta och jag kunde inte hålla tillbaka tårarna, det blev ett väldigt känslosamt adjö. 

Jag åkte till Washington DC för ett hemreseläger med andra studenter från Norge, Finland, Danmark och Tyskland. Det var väldigt kul, roligare än NY-lägret tycker jag. Jag åt tyvärr jordnötter av misstag den första kvällen så fick åka ambulans till akuten i DC. Men det gick bra och vi fick åka hel efter några timmar. Sedan åkte jag och mamma till Las Vegas, Grand Canyon, Yosemite och San Fransisco, där vi mötte upp våra släktingar som bor i Cali. Det var kul att se alla platser jag taggat inför så länge! 

   
    
    
    
    
    
    
    

   
    
    
    
    
 

Lämna en kommentar